ОБИЧАШ ДА СПОРТУВАШ И ИСКАШ НОВО ОБОРУДВАНЕ ЗА ТВОЕТО УЧИЛИЩЕ?

Тази година Декатлон застава зад теб, за да превърнем заедно физкултурния салон в най-якото място в даскало! 

Включи се в кампанията “ДекаТур в училище - промени играта!” и ни изпрати кандидатурата на твоето училище, като заснемеш най-надъхващото видео, с което да ни убедиш, че точно ти, съучениците ти и учителите ти заедно променяте играта. Не забравяй, че ти трябва подкрепа от цялото даскало, така че разкажи на всички! 

ПОБЕДИТЕЛИ

Време е да поздравим новите победители на "Декатур в училище". След oжесточена борба гласуването бе внимателно проверено и модерирано от фиктивни гласове. Имаме две училища с много близък резултат, които решихме да наградим - Профилирана Природо-математическа гимназиця "Васил Левски" в гр. Смолян и СУЕО "А.С. Пушкин" от гр. Варна!

Те показаха спортен дух и мотивация и доказаха, че искат да променят играта. Ние от Декатлон нямаме търпение да се срещнем с тях и да им помогнем да направят спорта достъпен за всички техни ученици.

ППМГ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" Смолян

СУЕО "А.С. ПУШКИН" ВАРНА

Правила

1. Кандидатствай

Организирай съучениците и учителите си, напишете мотивацията на вашето училище и снимайте кратко видео, в което да ни разкажете и убедите как ще промените играта, спортувайки. 

2. Финалисти и гласуване

Ще публикуваме всеки месец най-мотивираните видеа (до 10 на брой) в нашата страница, за които ще може да се гласува до края на месеца. Всеки, който иска да гласува, може да го направи със своята карта Декатлон. 

3. Обявяване на победителя

След края на гласуването обявяваме и кое училище печели състезанието за съответния месец. Победителят получава безплатно спортно оборудване за физкултурния си салон, както и безплатен спортен празник от Декатлон! 

КАНДИДАТСТВАЙ

Всички полета със звездичка (*) са задължителни
0/500