ОБИЧАШ ДА СПОРТУВАШ И ИСКАШ НОВО ОБОРУДВАНЕ ЗА ТВОЕТО УЧИЛИЩЕ?

Тази година Декатлон застава зад теб, за да превърнем заедно физкултурния салон в най-якото място в даскало! 

Включи се в кампанията “ДекаТур в училище - промени играта!” и ни изпрати кандидатурата на твоето училище, като заснемеш най-надъхващото видео, с което да ни убедиш, че точно ти, съучениците ти и учителите ти заедно променяте играта. Не забравяй, че ти трябва подкрепа от цялото даскало, така че разкажи на всички! 

ПОБЕДИТЕЛ ЗА ФЕВРУАРИ

Време е да поздравим първия победител на "Декатур в училище". След 10 дни oжесточена борба и с много подкрепа от нашите потребители с карта Декатлон, 17 СУ "Дамян Груев" от София успя да завземе първо място. 

С над 440 гласа те показаха спортен дух и мотивация и доказаха, че искат да променят играта. Ние от Декатлон нямаме търпение да се срещнем с тях и да им помогнем да направят спорта достъпен за всички техни ученици.

Училищата, които не успяха да завземат първо място, този път, не трябва да губят надежда. Вече приемаме кандидатури за следващия кръг.

Правила

1. Кандидатствай

Организирай съучениците и учителите си, напишете мотивацията на вашето училище и снимайте кратко видео, в което да ни разкажете и убедите как ще промените играта, спортувайки. Изпратете кандидатурата си до 10-то число на всеки месец.  

2. Финалисти и гласуване

Ще публикуваме всеки месец най-мотивираните видеа (до 10 на брой) в нашата страница, за които ще може да се гласува до края на месеца. Всеки, който иска да гласува, може да го направи със своята карта Декатлон. 

3. Обявяване на победителя

След края на гласуването обявяваме и кое училище печели състезанието за съответния месец. Победителят получава безплатно спортно оборудване за физкултурния си салон, както и безплатен спортен празник от Декатлон! 

КАНДИДАТСТВАЙ

Всички полета със звездичка (*) са задължителни
0/500